2015. május 23., szombat

Hell^^
Ebben a bejegyzesben megmutatom, hogy regisztraljatok a Stardollra es kicsit reklamozom, segitek eligazodni rajta :)

1. lepes: Kattintsatok IDE, hogy elkezdhessuk a regisztracios folyamatot :)

2. lepes: Keressetek az izleseteknek megfelelo dollt(a feher atlatszo nyilak segithetnek). Utana nyomjatok meg a folytatas gombot.
3. lepes: Alakitgassatok at a dollt,az elso mezobe irjatokbe a Stardollos neveteket( lehet akar a becenevetek,lehet benne szam,nagy-es kisbetu,hajra :D).
Az alatta leve mezobe a jelszavatokat kell beirni( nagyon fontos,hogy soha,senkinek ne aruljatok el).
(...)
Ha kesz vagytok az adataitok kitoltesevel, elkezdhetitek alakitgatni a dollotokat( FRIZURA,MEGJELENES,OLTOZEK) a harom kor segitsegevel a babatol balra. (Nem ez lesz a dollotok veglges kinezete,regisztralas utan meg boven atalakithatjatok.)

4. lepes: JATEK INDITASA :)
Miutan tovabb leptel ki fog dobni a fooldalon,jelentkezz be es mutatom hogy tovabb :)


5. lepes: Stardoll felterkepezes.

Minden nap kaptok daily gift-et vagyis napi ajandekot,ez altalaban starerme, vagy nagyon ritkan 3 stardollar. Valasszatok egy dobozt,utana X-eljetek ki.(A napi ajandekot a CIMLAP-,vagy a Starerme gyujtesnel talaljatok(ITT))

Menjunk a MY PAGE-re( IDE),itt lesz a lakosztalyod.^^
Itt kapunk egy kis angol segitseget, kattints parszor a NEXT-re es magatol bezarul. A lakosztalyodban lesz par ajandek,ruha,butor. Majd vehetunk a plazaban tobbet is starermevel. (starerme=lila penz=SC)
Stardollar csak par feladat teljesitese utan kapunk meg a jatek elejen 12 SD-t. (stardollar=arany penz=SD)
Rendezzetek be a lakosztalyt az izleseteknek megfeleloen, a targyakat lhet kicsinyiteni, nagyitani, forgatni vagy tukrozni es eldontheted, hogy melyik legyen elol, vagy hatul.
A SZOBABERENDEZES-nel kivalaszthajtatok milyen szinu legyen a falatok.


Menjetek a SZEPSEGSZALONRA. (MY PAGE alatt, a LAKOSZTALY mellett)

HAJSMINKEKSZERKEZLABARC ES TEST. Hajra :)


Mentsd el a doll-t es menjunk shopppingolni.:D

Kattintsatok a VASARLAS-ra a MY PAGE mellett.
Mint mar emlitettem, van az sd es az sc. A kivalasztott ruhaikat csak akkor tudod meg venni ha van ra eleg penzed, vagy gyujtesz ra.









A ruhakat, ekszereket( esetleg butorokat) kulonbozo boltokban veheted meg, tobb fele markak is vannak, ha keresel peldaul egy csikos polot, menj a CATALOG-ra, es kiszurheted a keresesi feltetelekbol a szint, mintat, hogy sc-ert legyen elado ..stb.



Vasarlashoz kattints az IGEN-re, majd menj a lakosztalyodba es oltozz fel :)
A lakosztalyodban megjelennek a ruhak, szedd ki oket a zacskokbol, vedd fel oket vagy rakd el a szekrenyeidbe, esetleg ha nem fogod oket hasznalni, akkor a taroloba. Ha elkeszultel keszits magadrol egy kepet emlekbe a CAMERA segitsegevel ;)

Kulonbozo effektusokat is vehetsz, rakozelithetsz a dollodra kep keszites elott.
A kepet elmentheted az albumba, vagy ha nem tetszik kitorolheted. Indulhatsz versenyeken is kep keszitessel, mint peldaul a The Vote.
IDE kattintva megtalalod a The Vote-ot. Ugyanugy a kamerara kattintva (meg a lakosztalyodban) valaszd ki a THE VOTE lehetoseget, keszits kepet es mentsd el,masok fognak szavazni rad,vagy ellened.Te is szavazhatsz masokra es ezaltal sc-t nyersz! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése